top of page
IMG_1367.JPG

Over ons

KindertreinHuren.nl is gevestigd in Nieuwkoop, met een enthousiast team van medewerkers. Deze medewerkers delen allemaal één grote passie: kindertreinen.

De lach van een kind is ons veel waard en die zien we dan ook graag. Wij maken dit mogelijk met onze kindertreinen, zodat de kinderen optimaal kunnen genieten van alles wat er om hun heen gebeurt. Al die indrukken zorgen tenslotte voor mooie herinneringen en die blijven je lang bij. Misschien heb je zelf ook ooit eens in een kindertrein gezeten en weet je wat we bedoelen.

Kinderen zijn de toekomst en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom zijn onze treinen van goede, duurzame kwaliteit.

 

Milieuvriendelijkheid is ook iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Er hoeft geen spoor aangelegd te worden en er is geen ingewikkeld gedoe; onze kindertreinen rijden over elke vlakke weg en wij leveren er nog een ervaren machinist bij ook. Meer over de veiligheid en duurzaamheid van onze kindertreinen kun je lezen op onze pagina met technische informatie.

L9995464.jpeg

Een kindertrein is de ideale attractie voor diverse gelegenheden, zoals bij een braderie, tijdens een winkeliersactie, in een museum of voor in een pretpark. De trein is compact en past door gewone deuren, waardoor deze voor buiten en binnen geschikt is. Bij ons kan je de trein compleet met machinist huren en hoeft er geen ingewikkeld spoor aangelegd te worden. De trein is dus snel klaar voor gebruik, voor optimaal plezier.

bottom of page